The Sleek Ramsay - Walkin Blues

Dags igen?

Ibland känns det som att man jämt måste gå och fixa iPhone glasbyte....ja det är ju så lätt hänt att man tappar mobilen och så kommer den upp och ner och så går rutan sönder. Tror många med mig har varit med om det och att det har hänt dom. 
Det är så irriterade och man blir ju mest irriterad på sig själv. Ibland går det att gå med det utan att det stör så mycket och det bara är en spricka eller så, men det är värre om det är helt igenkrossat. Då måste man ta tag i det och gå och byta glaset så att man kan använda den igen.
För hur som helst så måste man ha en fungerade mobil. För dom flesta så är det den enda telefonen som man har och då vill man ju ha en som fungerar.

Lätt att fixa

Som tur är så är det lätt att fixa det och det brukar inte ta så lån tid innan det är klart så det är ju något som är bra. Det gäller bara att man skickar in den på lagning och så får man hämta ut den lite senare. Det brukar inte var allt för krångligt.
Men det är ju bra att försöka vara försiktigt så att man inte tappar den och att man har ett mobil skydd så att i fall man tappar den så är det större chans att den håller för ett fall. Ja det finns många olika sätt som man kan göra för att skydda sin mobil lite extra så att man slipper gå och fixa den stup i ett. Och vet man med sig att man är lite klumpig eller att man har barn hemma som lätt för tag på den så kan det vara bra att var lite extra försiktig och ha ett bra skydd på.